HLA 66

Prerëse gardhesh me bateri, gjithashtu për prerje ferrash dhe shkurresh në lartësi ose afër tokës. Thika prerëse që përshtaten pa vegla shtesë ne 115° për prerje lart, anash dhe në tokë. Thika të mprehura në të dyja anët për prerje të pastër. Goditje konstante e thikave dhe vazhdimësi pune edhe nën trysni. Dorezë e rrumbullakët, kontroll i pandryshueshëm i numrit të rrotullimeve dhe dorezë funksioni intuitive. Gjatësia gjatë transportit me thika te palosura 125 cm.

Gjatësia maksimale: 205 cm.

Specifikime Teknike
Vecoritë
WordPress PopUp Plugin