HS 45

Model i kategorisë fillestare për mirëmbajtjen e gardheve dhe shkurreve në kopsht. E pajisur me sistemin STIHL kundër dridhjes, STIHL ElastoStart, sistemin jetëgjatë të filtrit të ajrit, tehun prerës një-anësor, si edhe ofron mbrojtje të integruar kundër prerjeve.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Kapaciteti (cm3) Fuqia kË/hp Pesha (kg) Gjatësia e shinës (cm)
HS 45 27.2 0,75/1,0 4.7 45/60
WordPress PopUp Plugin