HS 56 C-E

Pajisje perfekte për kopshtarët dhe fermerët profesionistë. E pajisur me sistemin STIHL kundër dridhjes, STIHL ErgoStart dhe sistemin jetëgjatë të filtrit të ajrit. Gjithashtu ofron levën e gazit lehtësisht të kontrollueshme, tehun prerës dy-anësor, si edhe mbrojtjen e integruar kundër prerjeve.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin