HSA 56

Një prerëse gardhesh me bateri, shumë e lehtë, me performancë të mirë prerjeje, e përdorur për shkurtimin e shkurreve dhe gardheve në ambientet e jashtme të shtëpisë suaj. E pajisur me teh prerës një-anësor me hapësirë 30 mm ndërmjet dhëmbëve prerës, me mbrojtës prerjeje të integruar në formë loti dhe me mbrojtës të vidhosur në krye të tehut prerës.

Specifikime Teknike
Vecoritë
WordPress PopUp Plugin