HSA 65

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Pesha pa baterine dhe pa tehun (kg) Gjatesia e Tehut (cm) Gjatësia Totale (cm)
HSA 65 3.5 50 103
WordPress PopUp Plugin