HSA 85

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Pesha pa baterine dhe pa tehun (kg) Gjatesia e Tehut (cm) Gjatësia Totale (cm)
HSA 85 3.7 62 114.5
WordPress PopUp Plugin