HSA 94 T

Prerëse gardhesh me bateri, profesionale, e fuqishme, me performancë jashtëzakonisht të madhe dhe shpejtësi tehu të lartë për prerje precize. Ofron nje ritëm konstant të goditjes edhe nën ngarkesë, dorezë rrotulluese shumëfunksionale me shkallë goditje me tri nivele, teh prerës dy-anësor dhe mbrojtës me vidhosje në krye të tehut prerës. Gjithashtu, ofron funksionimin e baterisë me ndihmën e këllëfit AP dhe kabllit lidhës, të përdorur me rripin e baterisë dhe rripat e sigurisë ose sistemin mbajtës AP ose nje bateri të sistemit AR me çantë shpine.

Specifikime Teknike
Vecoritë
WordPress PopUp Plugin