HSE 42

Ideale për shkurtimin dhe prerjen e majave dhe degëve të trasha. Me mbrojtje të integruar kundër prerjeve, mbrojtës të vidhosur në majën e tehut prerës dhe mbrojtëse të vogël dore. E pajisur gjithashtu me frenë mekanike të tehut, teh prerës një-anësor, si edhe ofron lirimin e tendosjes me kyçje.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin