HSE 52

Ideale për shkurtimin dhe prerjen e majave dhe degëve të trasha. Me mbrojtje të integruar kundër prerjeve, mbrojtës të vidhosur në majën e tehut prerës dhe mbrojtëse të vogël dore. E pajisur gjithashtu me frenë mekanike të tehut, teh prerës një-anësor, si edhe ofron lirimin e tendosjes me kyçje.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Tensioni (V) Pesha (kg) Fuqia W Gjatësia e Prerjes (cm)
HSE 52 230 3.9 500 50
WordPress PopUp Plugin