HT 103

HT 56 C-E eshte nje krasitese ne lartesi, per perdorim profesional. Ajo perdoret per mirembajtjen dhe kujdesin ndaj pemeve, si edhe per qellime punimi nga arboristet. Me motorin e saj ekonomik 4-MIX, HT 103 ruan ambjentin nga lendet e demshme (emisionet), lejon reduktimin e konsumit te karburantit, ofron akselerim te shpejte, me shume fuqi, me pak zhurme gjate punes. Kjo krasitese ne lartesi zgjidh punet e profesionisteve ne menyre te shpejte, te qete dhe me te lehte.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Kapaciteti (cm3) Fuqia kË/hp Pesha (kg) Gjatësia totale (cm)
HT 103 31.4 1,05/1,4 7.2 270-390
WordPress PopUp Plugin