HT 56 C-E

HT 56 C-E eshte nje krasitese ne lartesi, e cila perdoret per mirembajtjen dhe kujdesin ndaj pemeve. Motori i saj ekonomik 2-MIX ruan ambjentin nga lendet e demshme (emisionet), si edhe lejon reduktimin e konsumit te karburantit. Me ane te karakteristikes se teknologjise STIHL ErgoStart, kjo motosharre ofron nje ndezje te lehte, pa patur nevojen e terheqjes se litarit ne menyre te lodhshme.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Kapaciteti (cm3) Fuqia kË/hp Pesha (kg) Gjatësia totale (cm)
HT 56 C-E 27.2 0,8/1,1 6.6 280
WordPress PopUp Plugin