HT 75

HT 75 eshte nje krasitese ne lartesi, per perdorim profesional. Ajo perdoret per mirembajtjen dhe kujdesin ndaj pemeve, si edhe per qellime punimi nga arboristet. Me strukturen e saj ergonomike, kjo krasitese lejon fleksibilitet te larte, ofron akselerim te shpejte, me shume fuqi, me pak zhurme gjate punes.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Kapaciteti (cm3) Fuqia kË/hp Pesha (kg) Gjatësia totale (cm)
HT 75 25.4 0,95/1,3 6.6 270-390
WordPress PopUp Plugin