MS 150 TC-E

Motosharra MS 150 TC-E është ideale per te punimin e pemeve ne forma te caktuara. Arrin te prese siperfaqe te imta te shtreses se siperme te trungjeve apo degeve. Konsiderohet motosharre kampione e kesaj kategorie, per shkak te peshes se lehte qe ka, performances se larte te prerjes, si edhe per raportin e mire qe ka midis fuqise dhe peshes. Me ane te karakteristikes se teknologjise STIHL ErgoStart, kjo motosharre ofron nje ndezje te lehte, pa patur nevojen e terheqjes se litarit ne menyre te lodhshme.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Kapaciteti (cm3) Fuqia kW/hp Pesha (kg) Gjatësia e shinës (cm)
MS 150 TC-E 23,6 1,0/1,3 2.6 25-30
WordPress PopUp Plugin