HTA 65

Krasitesja ne lartesi, HTA 65, funksionon me bateri LITHIUM-ION. Shumë e përshtatshme për t’u përdorur në zonat e ndjeshme ndaj zhurmave, si hotelet turistike, restorantet, zonat publike, etj. HTA 65 synon mirembajtjen e pemeve dhe degeve me kujdes profesional. Per arsye te perdorimit te baterise, ajo nuk shkakton ndotje akustike. Megjithese eshte nje produkt i vecante ne llojin e tij, HTA 65 eshte shume e lehte ne peshe dhe e fuqishme per punen qe kryen. Gjatesia totale e saj eshte 240 cm. Per lloje te ndryshme te baterive, ajo ka kohezgjatje te ndryshme perdorimi.

Llojet e baterive dhe kohezgjatjet:

Bateria AP 100: Deri ne 18 minuta

Bateria AP 200: Deri ne 42 minuta

Bateria AP 300: Deri ne 55 minuta

Bateria AR 2000: Deri ne 180 minuta

Bateria AR 3000: Deri ne 230 minuta

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Teknologjia e baterise Pesha pa baterine (kg) Kohezgjatja e baterise (min)
HTA 65 Lithium-Ion PRO 3,1 18-230
WordPress PopUp Plugin