Jastëk në trajtë motosharre

Tani është e mundur që të merrni me vete në shtrat motosharrën tuaj të preferuar: motosharra STIHL është në dispozicion në formën e jastëkut! Jastëku-motosharrë përbëhet nga pellush i butë, dhe është një domosdoshmëri për këdo që do të ëndërrojë me STIHL çdo natë.

Përmasat: 52 × 21 cm

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin