Jastëk për t’u ulur

Edhe tifozët më të zjarrtë e pëlqejnë rehatinë! Kjo e bën ndenjësen tonë me diameter prej 34 cm, aksesorin perfekt për çdo konkurs! Dizajn praktik me Velcro dhe lak në të cilin mund të varet.

Ngjyra: Kafe
Përmasa: Ø 34 cm

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin