Kapak për bateri të sistemit AK

Për të mbuluar vendin e baterisë tek sistemi AK i veglave të punës STIHL. (Nuk përfshihen RMA 235, RMA 339 / 339 C si dhe RLA 240). Ofron mbrojtje kundër pluhurit dhe papastërtive në periudha të gjata magazinimi.

Specifikime Teknike
Vecoritë
WordPress PopUp Plugin