Kapak për kutinë e sistemit të baterive AP

Për të mbuluar hapësirën e baterisë në veglat e punës me bateri në sistemin STIHL AP. I mbron kundër pluhurit dhe papastërtive gjatë periudhave të gjata të magazinimit.

Specifikime Teknike
Vecoritë
WordPress PopUp Plugin