Kapele »Adventure« për fëmijë

Kapelja jonë e gjelbër me qepje, me logon në pjesën e përparme të saj, është dizenjuar me shumë stil dhe njëkohësisht praktike edhe në mot me diell. Kjo kapele përshtatet për të gjitha masat, nëpërmjet rripit të pasëm.

Materiali: 100% pambuk

Ngjyra: Jeshile
Përmasa: Një masë përshtatet për të gjithë (52 – 55 cm)

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin