Kapele »AXE« e zezë Unisex

Duku fantastik me kapelen një-ngjyrëshe: ngjyrë klasike e zezë me dizajn prej 5 panelesh të qepura në majë dhe me sëpatat e zeza të stampuara në pjesën e përparme. Në anën e pasme përfshihet etiketa “STIHL TIMBERSPORTS” dhe shiriti që përcakton madhësinë e kapeles.

Materiali: 100% pambuk

E zezë: Përmasa Një masë përshtatet për të gjithë

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin