Kapele »Chop« Unisex

Një kapele e shkëlqyer! Ju do të jeni të kompletuar me kapelen tonë të zezë – dhe jo vetëm për evente. Dizajni i tij modest përshtatet me çdo lloj veshjeje. Në pjesën e përparme të saj janë qëndisur gërmat “SHUT UP AND CHOP”. Madhësia e kapeles mund të rregullohet duke përdorur shiritin shtrëngues në pjesën e pasme të saj.

Materiali: 100% poliestër

E zezë: Përmasa Një masë përshtatet për të gjithë

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin