Kapele »Cork« Unisex

Kapelja jonë e re “CORK” është me të vërtetë e veçantë. E përbërë nga 100% material pambuku me një pjesë të përparme prej tape, ky kombinim materialesh tërheq sigurisht vëmendjen e njerëzve. Qepjet dekorative dhe marka e motosharrës në panelin prej tape e kompletojnë totalisht pamjen. Me kapëse metalike për përshtatje sipas përmasës së kokës.

Materiali: 100% pambuk me material tape

Kafe: Përmasa një masë përshtatet për të gjithë

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin