Kapele »Icon« xhins Unisex

Kapele rastësore me pesë panele, e përbërë nga xhins i zi.Motosharrë zbukuruese në panelin e përparmë dhe përshtatës mase fleksibël, që siguron vendosjen sipas kokës së përdoruesit.

Materiali: 100% pambuk

Ngjyra: E zezë
Përmasa: një masë përshtatet për të gjithë

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin