Kapele »Logo« Unisex

Kapele e zezë me detaje të vijëzuara me stil në ngjyrë portokalli, si dhe mbishkrimi STIHL në pjesën ballore, ndërsa në pjesën e pasme, viti i prodhimit dhe në pjesën anësore mbishkrimi »LEGENDARY PERFORMANCE«.

Materiali: 100% pambuk

Ngjyra: E zezë
Përmasa: Një masë përshtatet për të gjithë

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin