Kapuç »SAW« për fëmijë

Për mot të freskët, kemi kapuçin perfekt për të rinjtë aventurierë.Me vija blu dhe portokalli, një brez blu i errët dhe një top portokalli ne majë, ky kapuç me siguri do t’i mbajë veshët e fëmijëve të ngrohtë gjatë dimrit.

Materiali: 100% akrilik

Ngjyra: Blu
Përmasa: Një masë përshtatet për të gjithë (48 – 56 cm)

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin