KARIKUESIT E SHPEJTË AL

230 V. Për kohë më të shkurtër karikimi, për bateritë STIHL AK, AP dhe AR. Përmban mekanizmat e duhur për montimin në mur dhe për mbledhjen e saktë të kabllit nga pas. Ofron treguesin e mënyrës së funksionimit (LED) dhe ftohje aktive të baterisë.

Specifikime Teknike
Vecoritë
WordPress PopUp Plugin