KB-KM

Ideale per heqjen e papastertive nga brazdat me te thella. E pajisur me furce rrotulluese dhe gjeresi pune 60 cm.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Pesha (kg) Gjatësia Totale (cm)
KB-KM 6.4 125
WordPress PopUp Plugin