KËLLËF AP ME KABËLL LIDHËS

Bën të mundur transferimin e energjisë ndërmjet një baterie STIHL AP dhe një mjeti pune me një fole. Mund të kombinohet me sistemin mbajtës dhe rripin e baterisë me mbrojtje.

Gjatësia e kabllit: 120 cm.

Me elektronikë të integruar për kalimin e mbingarkesës me sinjale akustike.

Specifikime Teknike
Vecoritë
WordPress PopUp Plugin