Këllëf gërshërësh

Për gërshërët krasitëse STIHL PG 10, PG 20, PG 30 dhe PG 25.Lëkurë, e zezë.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin