Këllëf mbajtës për GTA 26

Mundëson mbajtjen e GTA 26 në rripin e mesit dhe kapje të shpejtë gjatë punës. Rripi i përshtatshëm i këmbës fikson mbajtësen në brez dhe mundëson lehtësi në mbajtje. Pjesa e shpinës, e përforcuar, ofron mbrojtje të lartë gjatë lidhjes. Kllapa shtesë e mban GTA 26 të lidhur më së miri në këllëf.

Specifikime Teknike
Vecoritë
WordPress PopUp Plugin