Këllëfë për sharrat e pylltarëve

Vendoset fiks në vend mbi kapakun e yllzës. Mbulon thumbat metalikë. Për MS 193 T, MS 194 T dhe MS 201 T.

SKU: KDS003-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categories: ,
Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin