Këmbalec metali

Dizajn i fuqishëm. I mbuluar në pluhur kundër ndryshkut dhe i pajisur me zinxhir dhe tendosje për të siguruar trungun për prerje, ngarkesa maksimale 100 kg.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin