Këmishë për femra

Jo thjesht për të dalë! Kjo këmishë me jakë pak të ngritur, xhep në pjesën e kraharorit dhe distinktiv prej tape në pjesën e pasme, do të dukej shkëlqyeshëm me xhinset tuaja të preferuara. Me detaje xhinsi në pjesën e brendshme të mëngëve me kopsa dhe me detaje xhinsi pëgjatë gjithë mëngëve. Kur mëngët kthehen rastësisht, del në pah edhe motosharra dekorative. Kjo këmishë do të kthehet në një nga veshjet e juaja më të preferuara.

Materiali: 100% pambuk

E kuqe/blu: Përmasat e femrave XS–XL

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin