Këpucë në trajtë çorapesh për bebet

Këpucë të buta të ideuara për të mbajtur këmbët e bebit të ngrohta, pa i kufizuar ato.Motivet zbukuruese tregojnë qartë se cila prej këpucëve është e majta dhe cila është e djathta – detaj ky që i vjen në ndihmë prindërve të rinj!

Materiali: 75% pambuk, 25% poliestër

Ngjyra: Jeshile/portokalli
Përmasa: 17, 18, 19

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin