Këpucë sigurie worker S2 me lartësi mesatare

Material i sipërm i bërë prej lëkurës së cilësisë së lartë me kokrriza dhe rezistente ndaj ujit. Ngjyrë e zezë, e ajrosshme dhe astar që thahet shpejt, me qafa me vata, rripa reflektues në të dyja anët, shtroja që hiqen, mbrojtje dhe gomë rezistente ndaj vajit/karburantit/ taban EVA në përputhje me EN 20345 S2.

Përmasat: 39 – 48.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin