KG 770

Për fshirjen e pluhurit të pakët në zona të gjera, si në ambiente të brendshme dhe të jashtme. Me sistem fshirjeje STIHL MultiClean PLUS, përshtatje gjatësie me 8 nivele dhe proces fshirjeje për grimcat e pluhurit. I pajisur me mbajtësen e qimeve në drejtimin e poshtëm, rrota anësore dhe dorezë mbajtëse. Përfshin një shufër në formë ergonomike për përshtatjen e gjatësisë në 2 nivele. Mund të pozicionohet vertikalisht për të kursyer hapësirën dhe ka garanci katër vjeçare për qimet e forta prej najloni.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin