KGA 770

Aparat fshirjeje me bateri për hapësira të mëdha, të brendshme dhe të jashtme. Ofron sistem pastrimi STIHL MultiClean PLUS, përshtatje qendrore të gjatësisë në 8 pozicione, rrota anësore, dorezë transportimi. Qëndron vertikalisht për të kursyer hapësirën, si edhe përfshin një shufër në formë ergonomike për përshtatjen e gjatësisë në 2 nivele. Është e lehtë dhe pa mundim puna me të, në sajë të operimit me bateri të furçave qarkore dhe fuqisë së pastrimit. Kjo mundëson pastrim të thellë të anëve dhe cepave, edhe kur aparati është është i palëvizshëm. Qimet e forta të najlonit kanë garanci katër vjeçare.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin