Kllapë drejtimi

Drejtim dhe mbështetje kur prisni nëpër beton dhe tulla.Prodhuar prej çeliku të forcuar, të galvanizuar, për GS 461.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin