KLLAPË

Kllapë praktike ndarëse kur korrim rreth pemëve dhe objekteve të tjera përqark.
Për FSA 56 dhe FSE 52.
Për FSA 65.
Për FSA 85.
Për FSA 90 R, FSA 90.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin