KM 56 RC-E

Një motor me shumë mjete opsionale, i cili mund të përballojë një shumë detyrash të ndryshme kopshtarie, do të ishte vetëm një mënyrë për të përshkruar produktet e kategorisë STIHL Kombi. Detyrat përfshijnë prerjen e skajeve të barit në kënde të vështira për t’u punuar, shkurtimin e barit në forma të caktuara, korrjen e barit, spastrimin e rrugëve dhe shtigjeve, fryrjen e gjetheve, prerjen e degëve në lartësi, kultivimin e tokës, etj. I pajisur me sistemin ErgoStart (E) dhe me një procedurë të thjeshtë ndezjeje, ai bën të mundur shmangien e tërheqjes së fortë apo të shpejtë të litarit të ndezjes.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Kapaciteti (cm3) Fuqia hW/hp Pesha (kg) Gjatësia (cm)
KM 56 RC-E 27.2 0,8/1,1 4.3 84

 

WordPress PopUp Plugin