KM 94 R-CE

Me një peshë të lehtë, KM 94 RC-E është një produkt i pajisur me të gjithë karakteristikat e nevojshme për të ndihmuar me detyra të përditshme, që përfshijnë shtëpinë dhe kopshtarinë. Është një produkt i dizenjuar si për njerëz të apasionuar pas kopshtarisë, si edhe për profesionistë të fushës. I përshtatet të gjithë aksesorëve të rangut STIHL Kombi. Detyrat përfshijnë prerjen e skajeve të barit në kënde të vështira për t’u punuar, shkurtimin e barit në forma të caktuara, korrjen e barit, spastrimin e rrugëve dhe shtigjeve, fryrjen e gjetheve, prerjen e degëve në lartësi, kultivimin e tokës, shkundjen e ullinjve, etj. Karakteristikat teknologjike përfshijnë STIHL ErgoStart për një ndezje të lehtë, motorin ekonomik 2-MIX, si edhe STIHL ECOSPEED për përshtatjen e lehtë të shpejtësisë së motorit përmes dorezës së kontrollit.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Kapaciteti (cm3) Fuqia hW/hp Pesha (kg) Gjatësia (cm)
KM 94 R-CE 24.1 0,9/1,2 4 90

 

WordPress PopUp Plugin