KMA 130 R

Motor i sistemit Kombi me bateri, i fuqishëm dhe i lehtë. Tri nivele fuqie për punë me eficiencë të madhe dhe të ndjeshme ndaj zhurmave. Mund të kombinohet me të gjitha veglat Kombi. Gjithashtu, ofron funksionimin e baterisë me ndihmën e kapakut AP dhe kabllit lidhës, të përdorur me rripin e baterisë dhe mbrojtësin ose sistemin mbajtës AP ose nje bateri të sistemit AR me çantë shpine (shihni faqen 37). KMA 130 R nuk përdoret për kosën FSB-KM.

Specifikime Teknike
Vecoritë
WordPress PopUp Plugin