Koka prerëse rrotulluese RG

Për heqje/pastrim efektiv të bimëve dhe barit nga sipërfaqe të ndryshme, si zona me zhavorr ose të shtruara. Mundëson korrje me rrotullim të ngadaltë, për shembull përgjatë rrugëve apo ishujve të trafikut. Ofron funksionalitete të plota në kutinë e punës, e cila i bashkëngjitet produktit. Prerje e fuqishme, nuk ka tendencë për t’u bllokuar me prerjet, si edhe ofron ndryshim të lehtë dhe të shpejtë të thikës prerëse.

E përshtatshme për: FS 91, FS 94 C-E, FS 94 RC-E, FS 111, FS 131, FSA 130, FSA 130 R, FSA 135 dhe FSA 135 R.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin