Kokë kositëse AutoCut

Dy fije, për punë kositëse dhe pastrimi. Zgjatim automatik i fijeve kositëse duke goditur kokën kositëse në tokë.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin