Kokë kositëse DuroCut

Dy ose katër fije, për punë kositëse dhe rralluese, edhe mbi bar të fortë. Vendosje e lehtë deri në katër fije.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin