Kokë kositëse PolyCut

Vegël universale prerëse për shkurtimin dhe punë në zona me sipërfaqe të mëdha. Me dy deri në tre tehe të lëvizshme plastike.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin