Kokë kositëse SuperCut

Dy fije, për punë kositëse dhe pastrimi. Rregullim automatik i fijeve kositëse për gjatësine optimale të prerjes.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin