Kokë për hedhje shkume

Efekt i fuqishëm pastrimi në sajë të shkumës që ngjitet pas sipërfaqes për një kohë të gjatë. Alternimi i grykës spërkatëse me këndin spërkatës mund të përshtatet. Me sistem matës dhe hapje të madhe mbushëse. Për RE 90 – RE 143, RE 150 PLUS dhe RE 170 PLUS

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin