KOKË PRERËSE RROTULLUESE RG-KM

Për heqjen efektive të barërave të këqija nga trotuaret dhe zonat e asfaltuara. E përshtatshme për KM 91 R, KM 94 R, KM 111 R, KM 131 R, KMA 130 R dhe KMA 135 R.

Aksesorët: SET ZËVENDËSUES PËR RG-KM. Përfshin dy thika zëvëndësuese dhe pllakën mbajtëse.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin