Komplet makine

Për pastrimin e sipërfaqeve të ndryshme brenda makinave. Grykë për plasa (300 mm), furçë pluhuri, grykë furçe dhe grykë mbështetëse, për SE 33–SE 133 ME.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin